Zomer mét huidtips!

Huidtips voor de zomer,  1:

Drink voldoende water en eet waterrijke groenten en fruit.

Je huid hydrateer je ook van binnenuit, want ons lichaam bestaat voor 70% uit water.

Huidtips voor de zomer, 2:

Een vochtvasthoudend (hyaluron) serum onder je dagcrème, onder je zonbescherming, én onder je nachtcrème doet wonderen om je een stralende huid te geven. Zo werk je zeker al aan huidverbetering. Je huid zal er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitzien, én het vermindert ook instant je fijne droogtelijntjes en rimpeltjes.

Huidtips voor de zomer, 3:

Hou vol in je basisroutine. Reiniging komt steeds op de eerste plaats!  

Gebruik steeds een passende dagcrème voor je huidtype, in de zomer heb je deze meestal ook liever iets lichter van textuur. Daarover doe je dan je zonnecrème (voorkeur mineraal, met minimaal SPF 30).

Dit kan je afwerken met een minerale bronzer ( teken een 3: voorhoofd, onder je jukbeen en onder je kin) voor een sunkissed look, eventueel ook op je oogleden en daarna wat mascara.

Huidtips voor de zomer, 4:

Avondroutine: vergeet niet de dag van je gelaat te wassen. Dit doe je met een zachte reiniging aangepast aan je gelaatstype. Wees lief voor je huid: dep droog in plaats van je wrijven.

Gebruik eventueel een kalmerende en hydraterende toner , maar zeker wel  terug je huidverbeterend serum ( detox, hyaluron, bakuchiol, vit C ,  Niacinamide).

Wees rustig met retinol of gebruik het e/ven niet, want dit maakt je huid VEEL gevoeliger.

Met je serum en nachtcrème  verzorg je ook je hals en decolleté.

Huidtips voor de zomer, 5:

Wist je dat er prachtige bruinen zonder zon producten op de markt zijn? Deze gaan voorkomen dat je huid langdurig wordt blootgesteld aan de schadelijke stralen van de zon. En je wordt mooi, egaal bruin, zonder wortel effect én zonder slechte geur.

Marc Inbane is zalig én gemakkelijk om te gebruiken!

Meer weten over de zomer met aangepaste huidtips voor huidverzorging? 

Onze volgende workshop gaat door op 9/8/24.

Zomerse groetjes, 

Carine



Resultaten

Ben je benieuwd naar mijn aanpak en welke resultaten we bekomen?

Hoe vaak ga ik naar de schoonheidsspecialiste?

Ik raad aan om minimaal per seizoen een grondige gelaatsverzorging in te plannen. Daarnaast kan je een extra verzorging inplannen als je naar een feestje gaat, of als je een zonvakantie hebt gehad, en zeker na een herstel bij ( lang) ziek zijn.

De juiste productkeuze voor jouw huidtype in Leuven

Om te weten welke producten het best matchen met je huid, is het allereerst belangrijk om je huidtype te kennen. Is je huid droog, gevoelig, reactief, gemengd, of heb je een vette huid? Daarnaast is het ook belangrijk om huidproblemen die jij wil veranderen en verbeteren, te bekijken.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x